Regulisao saobraćaj na raskrsnici, a onda – jak udarac KRAVE (video) 

Nije poznato u kakvom je stanju nesrećni čovek nakon bliskog susreta sa tom zaštićenom, svetom životinjom u Indiji.

Nije lako biti saobraćajac u Indiji. Snimak koji kruži društvenim mrežama je dokaz za to. Saobraćajac je regulisao protok vozila na jednoj od raskrsnica, kada je na njega naletela krava.

Nije poznato u kakvom je stanju nesrećni čovek nakon bliskog susreta sa tom zaštićenom, svetom životinjom u Indiji. Prolaznici su pritrčali da mu pomognu, a saobraćajac je posle udarca krave uspeo da ustane.

Inače, u hinduizmu postoje dve teorije zašto je krava sveta životinja. Jedna od tih teorija na osnovu svojih parametara kaže da postoji rang na kojem je krava na prvom mestu, dok su životinje poput zeca, žabe i sl, na dnu lestvice.

Druga teorija kaže da su u prošlosti Indijci često koristili meso krave i njeno mleko, što je dovelo skoro do istrebljenja krava i od tada je zakonom zabranjeno njihovo ubijanje. Takođe, vlada mišljenje da ako ubijete kravu, kao da ste ubili sopstvenu majku.

U Indiji se veruje da, kada su bik i krava zadovoljni, da su i svi ljudi na svetu zadovoljni. Ukoliko dođe do ubistva krave, to može da prouzrokuje nevolje različitih vrsta.

(Telegraf.rs)

Prethodni tekstNa gradilištu u Ulicama 27. marta i Kraljice Marije rade Indijci
Sledeći tekstTužno: Indijka u rijaliti programu saznala da je bolesna (video)

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime