TAFE – prvi indijski proizvođač traktora koji je osvojio F&S nagradu

Foto: YouTube/MACHINE WALE (Printscreen)

Indijski TAFE – „Tractors and Farm Equipment Ltd“ ovogodišnji je dobitnik 3 nagrade u dve različite kategorije firme „Frost & Sullivan“ vezane za globalno liderstvo u proizvodnji.

Nagrade se odnose na oblast upravljanja lancem snabdevanja i integraciju novih tehnologija u 2018.g. F&S nagrade za proizvodno liderstvo se dodeljuju već 14 godina vodećim kompanijama u oblasti industrijske proizvodnje. TAFE sada pripada odabranoj grupi lidera koji oblikuju budućnost ovog segmenta.

TAFE je treći po veličini proizvođač traktora u svetu i drugi po veličini proizvođač u Indiji. Ima godišnju prodaju od preko 150.000 traktora i predstavlja jednog od vodećih indijskih
izvoznika traktora sa godišnjim prometom od USD 1,42 milijarde. Firma proizvodi nekoliko vrsta traktora u segmentu do 100ks sa važdušnim i vodenim hlađenjem. Na tržištu, plasira traktore pod kapom tri poznata brenda „Massey Ferguson“, „TAFE“ i „Eicher“.

Firma ima distributivnu mrežu od preko 1,000 objekata širom Indije. Osim Indije, TAFE-ovi proizvodi su odlično prihvaćeni u više od 100 zemalja širom sveta, uključujući razvijene zemlje u Evropi i Americi.

Pored traktora i poljoprivrednih mašina, TAFE proizvodi dizel motore, gereratore, akumulatore, hidraulične pumpe, cilindre, zupčanike i komponente za menjač, a takođe se bavi distribucijom vozila i ulaže u prehrambenu proizvodnju.

Firma privređuje u skladu sa filozofijum upravljanja kvalitetom proizvodnje (TQM), dok su tri njene fabrike traktora sertifikovane po ISO 9001 i ISO 14001 standardima.

Prethodni tekstAšvaganda: neverovatno moćna biljka i za zdravlje i za lepotu
Sledeći tekstEkonomski oporavak uticao na rast prodaje vozila u februaru 2018. godine

1 KOMENTAR

  1. Ne slazem se za McLaren. Njihova najveca prednost je Alonso, koji uz pouzdan motor moze biti konstantno u prvih 6,7 vozaca. Red Bull ce ove godine biti losiji nego prethodne. U to sam siguran.

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime