U Indiji pronađen najčudniji Mercedes (video)

Foto: YouTube/Shiva The Vlogger (Printscreen)

Iako je Mercedes poznat po svojim luksuznim kupeima širom sveta, na ovaj ćete teško naleteti.

Iako nikad ne biste rekli da se radi o Mercedesu, ispod ovog originalnog odela krije se Mercedes, i to S klasa. U pitanju je prethodnik izvornog „genšera“, serija W126, koja se ni u jednom detalju ne razotkriva na automobilu.

Ovde se radi o preradi koju potpisuje DC Design, a model nosi oznaku SF1. Usprkos bizarnom izgledu mora se priznati da je osnovni posao prerade limuzine u kupe odrađen korektno. Linija krova je skraćena te se naglo spušta prema zadnjem poklopcu.

Najdrastičnije modifikacije su ipak urađene napred, gde su ugrađeni potpuno novi delovi. Najzanimljivija su svakako svetla, a potom i blatobrani s ogromnim rešetkama i duboko profilisani branik koji prati konturu farova.

Automobil je prvobitno još prošle godine uočio indijski jutjuber Shiva the Vlogger, koji ga je snimio napuštenog na ulicama Delhija. Stanje je nezavidno i korozija je učinila svoje. Ništa bolje ne izgleda ni enterijer vozila. Šteta jer se ipak radi o vrlo originalnom automobilu koji bi obnovljen bio zanimljiv brojnim kolekcionarima.

Prethodni tekstDanas se proslavlja Holi – indijski praznik boja i proleća (video)
Sledeći tekstMleko od kamilice leči nesanicu i snižava šećer u kurvi: Evo kako da ga napravite sami

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime