7 popularnih bolivudskih diva koje su se udale posle 30. godine

Foto: BollywoodHungama/commons.wikimedia.org

Danas žene sve kasnije ulaze u brak, ali izgledaju i sve mlađe i lepše. Svoj šarm ne gube ni posle 30. godine, a ni kasnije.

Ovo je 7 poznatih glumica Bolivuda koje su se udale posle 30. godine života.

1. Karina Kapur Kan (Kareena Kapoor Khan)

Ova lepotica udala se za Navaba Saif Ali Khana u 32. godini uz privatnu ceremoniju venčanja. Ovaj par pookazuje da je oličenje prefinjenosti.

2. Urmila Matondkar

Slavna bolivudaska glumica Urmila Matondkar udala se za biznismena Mohsin Akhtar Mira u 42. godini. Ona nastavlja da šarmira svojom pojavom i elegancijom.

3. Rani Mukerji (Rani Mukherjee)

Prelepa indijska glumica Rani Mukerji (Rani Mukherjee) udala se za veoma talentovanog reditelja Aditia Chopra kada je imala 35 godina. Oni su dobili slatku malu devojčicu po imenu Adira (Aditia + Rani).

4. Vidja Balan (Vidia Balan)

Glumica Vidja Balan venčala se sa čuvenim producentom Siddharth Roj Kapurom u 35. godini. Oni su jedan od najomiljenijih parova Bolivuda.

5. Preiti Zinta

Glumica Preiti Zinta udala se za dugogodišnjeg dečka Gene Goodenough u 41. godini života. Ona je savršen primer za sve one koje misle sa su u 30 previše stare. Izgledala je prelepo kao nevesta u 41.

6. Ajšvarija Raj (Aishwarya Rai)

Mis sveta Ajšvarija Raj udala se za veoma zgodnog Abhishek Bachchana u 34. godini. Muž je 2 godine mlađi od nje, imaju lepu ćerku i žive srećno zajedno.

7. Šilpa Šeti (Shilpa Shetti)

Vrlo elegantna glumica Šilpa Šeti venčala se u 32 sa biznismenom Raj Kundra. Imaju divnog sina Viaana i izgledaju kao savršena porodica.

Prethodni tekstPozitivan uticaj jedinistvenog poreza na indijsku privredu
Sledeći tekstViši, tigar iz Madrasa – indijski velemajstor u šahu

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime