Glavni grad Srbije sija u indijskom popularnom filmu “Opiri“

Indijski popularni film “Opiri“ koji predstavlja novu verziju francuskog filma „Nedodirljivi“, sniman je na ulicama Beograda tokom prethodne godine, uspešno se prikazuje u preko hiljadu bioskopa širom Indije, u prve tri nedelje imao je preko 3,5 miliona gledalaca.

Da bi pokazali svoju zahvalnost Beogradu, indijska producentska kuća „PVP Films“ sastavila je kratak film scena snimljenih u Beogradu sa porukom koja glasi „Beograde, hvala ti za tvoju ljubav i podršku“. Snimanje u Beogradu je trajalo dvadeset dana, a velika filmska ekipa, na čelu sa Akineni Nagardžunom i Karti Sivakumarom, „indijskim Harison Fordom i Tom Kruzom“ privukla je pažnju Beograđana koji su bez daha gledali kaskadere kako rade svoj posao na beogradskim ulicama.

„Snimanje prvog indijskog filma u Srbiji je velika čast za nas, i mi smo ponosni da je više od 3,5 miliona Indijaca videlo Beograd na velikom platnu. Ovaj film otvara vrata drugim indijskim producenskim kućama. Ako se između 30-40 velikih filmova svake godine snimi u Bugarskoj, ne postoji razlog da se u Srbiji ne snimi makar 10“, izjavio je Alek Conić, direktor firme „Clockwork Production“, zadužen za završnu produkciju u Srbiji.

Prethodni tekstIndija domaćin prve konferencije mladih naučnika pod okriljem BRIKS-a
Sledeći tekstOborena 3 Ginisova rekorda u Indiji

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime