Globalni samit preduzetništva (GES): „Žene na prvom mestu, prosperitet za sve“

Foto: Pixabay.com/Clker-Free-Vector-Images

Nacionalni institut za transformaciju Indije (NITI Ayog), Vlada Indije u partnerstvu sa Vladom SAD-a organizuju godišnji samit globalnog preduzetništva u Hajderabadu u Indiji od 28.-30. novembra 2017.g. Na samitu će se obratiti Premijer Indije g. Narendra Modi. Delegaciju SAD će predvoditi gđa Ivanka Tramp, savetnica predsednika Trampa.

Na GES-u 2017.g. očekuje se učešće preko 1,500 preduzetnika, investitora, vladinih službenika i predstavnika krupnog kapitala koji će ponuditi svoje usluge i znanje. Kroz mrežno povezivanje, mentorstvo i radionice, GES omogućava preduzetnicima da predstave svoje ideje, izgrade partnerstva, obezbede sredstva finansiranja za realizaciju inovativnih proizvoda i usluga koji će uticati na društvene tokove i omogućiti lepšu budućnost.

GES 2017 teži da stvori povoljnu klimu za inovatore, naročito žene, da svoje ideje podignu na viši nivo. Žene predstavljaju ogromni potencijal za privredni rast i prosperitet- ali u zemljama u razvoju i nekim razvijenim zemljama one se takođe suočavaju sa određenim preprekama u poslovanju.

Ovogodišnji moto samita je „Žene na prvom mestu, prosperitet za sve“ radi prepoznavanja
raznovrsnosti preduzetničkog duha u svim sferama. Samit ima za cilj da podstakne inovativnost, omogući povezivanje preduzetnika iz različitih zemalja i ukaže na preduzetničke
prilike, posebno kada su u pitanju žene. Više informacija o samitu je dostupno na http://ges2017.gov.in

Prethodni tekstIndija ispalila najbržu raketu na svetu
Sledeći tekstPremijer Modi ugostiće Ivanku Tramp u raskošnoj palati Falaknuma u ​​Hajderabadu

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime