Indijski film „Mladost ludost“ za vikend 10. i 11. decembra u 13:00 na „Prvoj“ TV

Uprkos tome što se vole, glavne junake život vodi drugim putevima. Hoće li ikad biti pravo vreme za ljubav?

Naina (Dipika Padukone) je stidljiva, introvertna devojka. Studira medicinu i potpuno je posvećena učenju. Ipak, susret sa drugaricom iz škole biće za Nainu prekretnica jer shvata da želi mnogo više od života osim dobrih ocena. Donosi odluku da sa Aditi krene na Himalaje. Tokom puta obnavlja prijateljstvo sa starim drugarima iz školske klupe Kabirom i Avanišijem. Kabir je veliki šarmer, ali jedina želja mu je da putuje i upoznaje svet. Još uvek ne namerava da se oženi i skrasi pored jedne žene.

Dok  budu osvajali planinu, Kabir i Naina se zbiližavaju. On će je naučiti da se smeje, da se igra i što je najvažnije – da voli. Naina namerava da mu predoči svoja osećanja, ali kada shvati da je poslovna ponuda koju Kabir dobija san o kome je oduvek maštao, odustaje.

Nakon mnogo godina Kabir i Naina se ponovo sreću. Osećanja se razbuktavaju, privlačnost više ne može da se sakriva, ali poslovni izazovi će se ponovo pojaviti kao nepremostiva prepreka.

U ovoj indijskoj romantičnoj drami (originalni naslov: Yeh Jawaani Hai Deewani), snimljenoj 2013. godine, uloge tumače: Dipika Padukone, Ranbir Kapur, Kalki Koešlin, a režiju potpisuje Ajan Mukerji.

Prethodni tekstNajveći monolit na svetu
Sledeći tekstKako, gde i s kim vežbati jogu?

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime