Okrugli sto pred World food India od 3. do 5. novembra

Foto: Ambasada Indije

Pred posetu Indiji povodom Svetskog sajma hrane (World food India) koji će u Nju Delhiju biti održan od 3. do 5. novembra, ambasador Indije u Srbiji gđa Narinder Čohan uestvovala je u okruglom stolu sa predstavnicima srpske prehrambene industrije, Instituta za kukuruz, Agencije za razvoj srbije i Srpske privredne komore, kao i Ministarstva poljoprivrede Srbije.

Tema je bila predstojeća poseta Indiji – Svetskom sajmu hrane (World food India), koji će trajati od 3. do 5. novembra 2017. godine.

Sajam će biti jedinstven skup proizvođača, prerađivača hrane, investitora, kreatora i organizacija iz globalnog prehrambenog tržišta.

„Umrežite se i sklopite partnerstva sa indijskim i međunarodnim preduzećima, investitorima i vladama – kako biste iskoristili masovno tržište hrane u Indiji i ekonomske mogućnosti za rast svog poslovanja“ – moto je ovogodišnjeg sajma, koji će se održati od 3. do 5. novembra u Nju Delhiju.

Na sajmu će biti četiri značajna paralelna događaja:

  • Indijski sajam hrane
  • Sajam poslastica
  • Sajam mlečnih proizvoda
  • Sajam ambalaže

Manifestacija će prestavljati odličnu priliku za B2B sastanke i upoznavanje indijskog tržišta hrane i pića.

Indija je najveći proizvođač nekoliko poljoprivrednih proizvoda i na drugom je mestu u ukupnoj proizvodnji hrane na globalnom nivou. Godišnja stopa rasta sektora za preradu hrane je više od 7%, a industrija online dostave hrane porasla je za 150% u odnosu na 2016. godinu.

Iskusite najbolju domaću i globalnu prehrambenu industriju u srcu Nju Delhija i uživajte u gastronomskom iskustvu.

Prethodni tekst10 bolivudskih režisera koji su i odlični glumci
Sledeći tekstOkrugli sto sa indijskim filmskim i TV predstavnicima

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime