Prelepa indijska glumica promenila boju kose (foto, video)

Foto: instagram.com/priyankachopra

Nova godina, nova frizura: Prijanka Čopra više nije brineta…

Odlučila je da promeni svoju prepoznatljivu tamnosmeđu boju kose.

Za Prijanku je očito počelo jedno novo razdoblje pa je, osim promene bračnog statusa, odlučila da promeniti i svoj izgled.

Glumica je odlučila da posvetli vrhove kose i malo ih skrati.

View this post on Instagram

With this #10yearchallenge taking over the internet, it's got me thinking about the past ten years of my life, like probably all of you. So much has changed! Not just my hair or my clothes (or my husband!), but in how I see the world. How I understand myself. In these 10 years, with everything I’ve done, I realized that it’s my curiosity in others that has led me to grow into who I am today. So I decided to feed my curiosity by starting a journey where I will meet some extraordinary people. I am a lifelong learner and I am always seeking inspiration. Help me navigate my way through this journey as I ask my peers, role models, and friends — #JustOneThing. Watch my stories today☝️ to be a part of my new @youtube Originals Special, “If I Could Tell You Just One Thing."

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

„S ovim izazovom u kojem ljudi objavljuju slike stare deset godina započelo je i moje razmišljanje o prethodnih deset godina mog života, što je verovatno slučaj i s većinom vas. Puno toga se promenilo! Ne samo moja kosa, odeća (ili muž!) već i način na koji vidim svet. Kako razumem samu sebe. U ovih deset godina, sa svim što sam učinila, shvatila sam da je ono što me je dovelo do ovog što sam danas – moja znatiželja…“, napisala je ispod fotke osvrćući se na Instagram izazov u kom su učestvovale i mnoge njene slavne koleginice i kolege.

Šta kažete na ovu promenu?

View this post on Instagram

Kissed by a rose ? #beforeafter ? @sudeepdutt

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Prethodni tekstIstorijat svemirskog programa Indije
Sledeći tekstIndija šalje ljudsku misiju u svemir

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime