Susret prelepe indijske glumice sa verenikovom bivšom devojkom

Iako je nedavno za jedan magazin poželela bivšem dečku sve najbolje i sreću zbog nove ljubavi izgleda kako Olivija Kulpo nije baš najsrećnija novonastalom situacijom u životu Nika Džonasa, s kojim je provela dve godine u vezi.

Podsetimo tin televizijska zvezda Džonas i jedna od najlepših žena svijeta Kulpo, prohodali su na leto 2013. godine, a onda su u maju 2015. raskinuli i krenuli svako svojim putem.

Njihova ljubavna prošlost ponovo je počela da bude aktuelna kada je 26-godišnjak pronašao novu lepoticu, i posle svega mesec dana veze verio Indijku Prijanku Čopru.

Prijanka i Nik veridbu su objavili ovog leta i mnoge iznenadili tako brzim raspletom situacije. Nedavno je Čopra, glumica i bivša Mis sveta obznanila da se raduje što će da uskoro zasnuje porodicu.

– Veoma sam srećna da iko u ovom biznisu pronađe ljubav jer je to veoma teško i zato sam radosna zbog njega, kazala je nedavno Olivija Kulpo, misleći na svog bivšeg partnera, a sudeći po poslednjem događaju, izgleda da to nije stvarno mislila.

Naime, dve lepotice susrele su se na jednoj privatnoj zabavi u Los Anđelesu, a učesnici nisu mogli da ne primete napetu situaciju između njih.

Prethodni tekstTajna lepote Indijki – 5 namirnica
Sledeći tekstIndijska firma otvara novu fabriku za proizvodnju automobila

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime