Uspešni bolivudski parovi koji su se sreli u filmskoj industriji

Ljubav među njima rodila se tokom snimanja filmova ili serija.

Sa svakim kadrom bili su sve bliskiji jedno drugom, da bi ubrzo započeli romansu koja je kasnije ovenčana brakom.

1. Amitabh Bachchan – Jaia Bachchan

Ovo je jedan od najpoznatijih parova Bolivuda. Živa legenda Amitabh Bachchan prvi put je srela Jaia Bhaduri na setovima filma „Ek Nazar“. Nastupali su u super-hit seriji filmova Mili, Abhiman, Sholai i Zanjeer koji su postepeno formirali snažnu vezu između njih.

2. Riteish Deshmukh – Genelia Dsouza

Riteish Deshmukh i Genelia Dsouza su jedan od najprivlačnijih parova i veoma su popularni u poslednje vreme. Njihovo prijateljstvo započelo je 2003. godine tokom snimanja filma „Tujhe Meri Kasam“. Oni su se zabavljali oko 10 godina pre nego što su odlučili da se venčaju 2012. godine. Njihovu hemiju vole svi, i na ekranu i van ekrana.

3. Ajai Devgan – Kajol

Niko nije pomislio da bi dve različite osobe poput Ajai Devgan i Kajol moogle postati tako bliske. Ali, kako kažu, „suprotnosti se privlače“. Potpuno se dopunjuju. Par je počeo da se zabavlja tokom snimanja filma „Gundaraj“ i sklopio brak 1999. godine.

4. Abhishek Bachchan – Aishvaria Rai Bachchan

Abhishek Bachchan odlučio je, kao i njegov otac, da pronađe ljubav u filmskoj industriji. Izgubio je glavu za Ajšvarijom Raj tokom snimanja filma „Guru“. Odlučili su da se venčaju 2007. godine. Iako je Ajšvarija starija 2 godine, razlika u godinama nikada nije uticala na njihovu vezu. Par je i dalje veoma zaljubljen.

5. Akshaj Kumar – Tvinkle Khanna

Akshai Kumar i Tvinkle Khanna prvi put su se sreli na setovima „International Khiladi“ i zaljubili jedno u drugo. Kada su se venčali 2001. godine, bilo je mnogo spekulacija da njihov brak neće trajati dugo. Ali, kako kažu, ljubav sve pobeđuje.

6. Dilip Kumar – Saira Banu

Ovo je jedan od parova Bolivuda. Saira Banu imala je 22 godine, a njihova ljubav i dalje je ostala jaka. Saira Banu je bila veliki obožavatelj Dilip Kumara od 12. godine. Sreća joj se osmehnula kada se Dilip zaljubio u nju nakon što se pridružila filmskoj industriji u 22. godini. Dilip Kumar zaprosio je Saira Banu 1966. godine i venčali su se iste godine.

7. Dharmendra – Hema Malini

Njihova ljubav počela je na setovima filma „Tum Haseen Main Javan“. Morali su da prođu kroz mnoge uspone i padove kako bi bili zajedno. Ali, kako kažu, prava ljubav ne poznaje granice.

8. Rishi Kapoor – Neetu Singh

Rishi Kapoor i Neetu Singh bili su vrlo dobri prijatelji i imali su neverovatnu hemiju na ekranu. Njihova romansa polako se pretvorila u romantičnu stvarnost i odlučili su da se venčaju 1979. godine.

9. Saif Ali Khan – Kareena Kapoor

Ovaj par doživeo je ljubav tokom snimanja filma „Tashan“ 2007. godine. Par je odlučio da se venča 2012. godine.

10. Kunal Khemu

Kao i njen brat Saif, i Soha Ali Khan pronašla je svoju ljubav u filmskoj industriji. Iako je Kunal Khemu 5 godina mlađi, to nikad nije bila prepreka u njihovom odnosu. Par se prvi put susreo na snimanju „Dhoondte Reh Jaaoge“ 2009. godine.

Prethodni tekstTuristička atrakcija: Radi kao živa statua već 32 godine
Sledeći tekstAmbasadorka Indije sastala se sa srpskim ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime