U susret sajmu indijske hrane: Gastronomsko iskustvo koje će uzbuditi vaša čula

Foto: https://www.worldfoodindia.in/Printscreen

Rasprostranjen u preko 22.000 kvadratnih metara premijskog prostora i smešten prekoputa prelepog i centralnog puta Raj Pata, na indijskom sajmu hrane učestvovaće glavni globalni igrači, kao i indijske kompanije iz sektora za preradu hrane i srodnih sektora. Sajam će imati sektorski fokus, a države (provincije) Indije pokazaće najbolje u smislu proizvoda, agro-horti klastera, infrastrukture i podrške.

Sajam će biti jedinstven skup proizvođača, proizvođača, prerađivača hrane, investitora, kreatora politika i organizacije iz celog globalnog prehrambenog ekosistema.

„Umrežite i izgradite partnerstva sa indijskim i međunarodnim preduzećima, investitorima i vladama – kako biste iskoristili masovno tržište hrane u Indiji i ekonomske mogućnosti za rast vašeg poslovanja“ – moto je ovogodišnjeg sajma, koji će se održati od 3-5. novembra u Nju Delhiju.

Politika koje se odnosi na poslovanje, ključne reforme vlade i fiskalni podsticaji čine Indiju jedna od najatraktivnijih investicionih destinacija na svetu.

Indija je najveći proizvođač nekoliko poljoprivrednih proizvoda i na drugom mestu je u ukupnoj proizvodnji hrane, na globalnom nivou. Godišnja stopa rasta sektora za preradu hrane je više od 7%, a industrija online dostave hrane porasla je za 150% u odnosu na 2016. godinu.

Sa najvećom diversifikovanom proizvodnom bazom, Indija nudi brojne mogućnosti koje se mogu kapitalizovati duž lanca vrednosti hrane. Očekuje se rast indijske ekonomije, velike radne snage, strateške lokacije i jednostavno poslovanje.

Iskusite najbolju domaću i globalnu prehrambenu industriju u srcu Nju Delhija i uživajte u gastronomskom iskustvu na „Food Street-u“.

Prethodni tekstFilm „Viktorija i Abdul“ o snažnoj vezi između kraljice i misterioznog Indusa
Sledeći tekstSrbija i Indija otvaraju saradnju u oblasti nauke, tehnološkog razvoja i inovacija

POSTAVI KOMENTAR

Molim upišite vaš komentar!
Upišite vaše ime